19o

У рамках відзначення Дня міста до Калуша завітали представники міст-побратимів з Європи та України

  • 2024.05.27 08:47
    • Громада
  • 74

У рамках відзначення 587 річниці Калуша до нашої громади завітали представники міст-побратимів як з України, так і з Європи. 

Зокрема, з польського міста Горліце у Калуш приїхали секретар міської ради Robert Ryndak та заступник керівника відділу освіти, культури і промоції Marcin Gugulski. 

Із німецького міста Ліппштадт до нас завітали міський голова Arne Moritz, заступники мера Sabine Pfeffer, Franz Gausemeier, фотожурналіст Dieter Tuschen. 

Із Полтави у Калуську громаду завітали перший заступник Полтавського міського голови Валерій Пархоменко, віце-президентка палати місцевих влад Конгресу Ради Європи, депутатка Полтавської міської ради Оксана Деркач, фахівець КО «Інститут розвитку міста» Полтавської міської ради Аліна Лугова.

Із Новогродівської громади порадували візитом заступник начальника Новогродівської міської військової адміністрації Олег Жужман з дружиною Юлією Артемчук, заступник голови Донецької ОВА/ОДА Олександр Шевченко, заступниця Новогродівського міського голови Ольга Сидорова. 

«Із кожною з цих громад наша співпраця розвивається по-різному. З кимось ми вже співдружні протягом багатьох років, а з кимось лише починаємо налагоджувати тісні партнерські відносини. Я переконаний, що ця зустріч увінчається для всіх нас зміцненням дружніх стосунків, що призведуть до успішної реалізації спільних планів та ідей. 

Візит делегацій міст-побратимів є ще одним свідченням того, що Україна не самотня у цій боротьбі. Що українці – єдиний народ! Ми щиро дякуємо нашим друзям за підтримку, співпрацю, солідарність та допомогу. Ми впевнені, що разом ми зможемо подолати всі труднощі та збудуємо краще майбутнє для наших міст, для України та всього світу.

Дякуємо нашим гостям, що завітали до нас у ці особливі для Калуської громади дні! Цінуємо!», – зазначив міський голова Андрій Найда.

Інші новини