20o

НА ЗАСОБИ ТАКМЕД. «ЧИСТІ СЕРЦЯ КАЛУШ» ЯРМАРКУВАЛИ НА ДОПОМОГУ ЗСУ

  • 2023.10.01 18:47
    • Громада
  • 217

Турнікети, кровоспнинні і перев’язочні засоби – це витратні матеріали на фронті. Потреба у цих засобах тактичної медицини – постійна і велика. На перший погляд, дрібниці – рятують життя.

Сьогодні, у День Захисників і Захисниць, ГО «Чисті серця Калуш» організувала благодійний ярмарок, де збирали кошти саме на ці засоби.

Розпочали із молитви разом із о. Федором Морозом. До присутніх звернувся і перший заступник міського голови Мирослав Тихий. 

На імпровізованій сцені посеред площі Героїв виступали театр «ЛюбАрт», вихованці дитячої музичної школи, активісти молодіжної християнської спільноти «Дар», талановиті калушани. Організували аукціон живопису і прикрас.

На ярмарку частували випічкою, стравами-гриль і медами. Місцеві майстри і виробники презентували свої вироби: вироби із дерева, авторські прикраси, сумки, текстильні іграшки.

Можна було долучитися до виготовлення «кікімор» і маскувальних сіток із волонтерами з ПК «Юність», сфотографуватися у фотозоні, відпочити і поспілкуватися.

Усі охочі могли залишити підпис на прапорах, які передадуть наших Захисникам на фронт.

Ярмарок є своєрідним «перезавантаженням» для громади: так привертають увагу людей до постійної потреби допомагати нашим Захисникам і Захисницям.

Підтримаймо! Вистоїмо!

Інші новини