17o

Олегові Псюку, фронтмену гурту «Kalush Orchestra», передали прапор України з підписами бійців 79 батальйону 102 бригади тероборони

  • 2023.09.28 11:35
    • Громада
  • 223

27 вересня в Івано-Франківську на концерті гурту «Kalush Orchestra» , фронтменові колективу Олегові Псюку передали прапор України з підписами бійців 79 батальйону 102 бригади тероборони.

Таке почесне доручення Калуський міський голова Андрій Найда отримав на початку вересня, повертаючись від наших Захисників із зони бойових дій. З певних причин зробити це особисто мерові не вдалося. То ж виконали важливу місію представники ГО «Чисті серця Калуш» разом з дружиною міського голови. 

...Не раз, вірогідно, творчість переможців Євробачення додавала снаги нашим хлопцям на передовій, допомагала відволіктися від щоденної напруги, повертала думками до рідного міста, в обійми своїх найдорожчих. То ж передача прапора з автографами – палкий і цілком логічний вияв приязні і поваги бійців. А «Kalush Orchestra» продовжують активно підтримувати ЗСУ, закриваючи чимало потреб наших Захисників. 

Щира подяка Олегові і його творчій команді за небайдужість та значну допомогу нашим Героям.  

Безмежна вдячність нашим Захисникам за надійну оборону, за кожен новий день. Хай Господь оберігає вас щомиті!

Інші новини