16o

Щосереди в «Ветеранському просторі» працюватимуть психологи

  • 2024.02.07 17:26
    • Громада
    • Для військовослужбовців та їхніх сімей
  • 132

У Калуському консультативному пункті «Ветеранський простір» стартував соціальний проєкт «Ми поряд». Щосереди у приміщенні пункту кваліфіковані психологи надаватимуть психологічну підтримку військовослужбовцям та членам їхніх сімей.

7 лютого відбулась перша зустріч. Психологи Калуського міського центру соціальних служб Наталія Чепіль і Тетяна Бедрій працювали з жінками, які втратили на війні своїх рідних. Говорили про те, що болить... Як жити далі з болем, який неможливо вгамувати... На завершення зустрічі учасниці отримали подарунки від благодійного фонду «Рокада». Також психологи працювали з дітьми загиблих Героїв. Теми наступних зустрічей обиратимуть жінки воїнів. Психологи планують працювати з різними категоріями: з родичами полонених; тих, хто зник безвісти; окремо з дружинами військових, з дітьми.

 Директорка Калуського міського ЦСС Галина Дидич розповіла: " Будемо працювати за найактуальнішими темами; також надаватимемо індивідуальні консультації. Ми хочемо об’єднати в цьому проєкті найцікавіші надбання і набутий досвід у роботі з ветеранами і їхніми близькими".

Керівник «Ветеранського простору», фахівець управління соціального захисту Ілля Тітко повідомив, що у найближчій перспективі - зустрічі на постійній основі з юристами, медиками. 

Проєкт «Ветеранський простір»реалізовується з ініціативи Калуської міської ради у співпраці з «Калуською спілкою учасників АТО/ООС», управлінням соціального захисту населення, Калуським міським центром соціальних служб.

Інші новини