12o

Бадмінтон – це цікаво: для 28 дітей літнього табору провели чемпіонат

  • 2024.07.01 15:31
    • Громада
    • Освіта
  • 47

Для дітей, які відпочивали в літному оздоровчому таборі «Мінерленд», проводили різноманітні заходи. Серед них – чемпіонат з бадмінтону. 

Організував та провів змагання представник ініціативної групи з розвитку бадмінтону в Калуській громаді Віталій Вербовецький, який співпрацює з Івано-Франківською федерацією бадмінтону. Він зокрема зазначає, що діти неабияк зацікавилися цим видом спорту, який є олімпійським та потребує уваги та спритності. Тому всі 28 хлопчиків та дівчат, познайомившись з правилами, змагалися із завзятістю.

«Це цікавий вид спорту, який стрімко починає розвиватися в Україні», - розповідає Віталій Вербовецький. До суддівства долучили шестикласника ліцею ім. Дмитра Бахматюка Макара Вербовецького, який є срібним призером чемпіонату області, та входить у десятку найсильніших в категорії U13 в Україні. Переможці нагородженні грамотами.

Нагадаємо, що 6 квітня 2024 року в Калуші відбувся перший міжобласний турнір з бадмінтону серед дітей пам’яті загиблого воїна ЗСУ Романа Мердуха.

Інші новини