18o

102 БРИГАДІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ІМЕНІ Д. ВІТОВСЬКОГО – 6 РОКІВ! 

  • 2024.01.30 09:56
    • Громада
  • 109

Сьогодні шість років від дня створення 102-ї бригади територіальної оборони імені Д. Вітовського. Це сильні, хоробрі, незламні воїни! У складі бригади - й 79-й батальйон — це мужні Захисники України із Калуської територіальної оборони.

Направду, сталеві! Загартовані сильною любов’ю до Рідної землі, смертельною небезпекою і важкими фронтовими буднями, ці люди ціною власних зусиль, а часто і життів, тривалий час достойно тримають фронт на одному з найбільш небезпечних напрямків. Професійність і високий патріотизм, мужність, вірність, людяність службовців цього формування служить добрим прикладом і мотивацією для тисяч сучасних українців.

«Мужність та відвага особового складу бригади високо оцінені керівництвом Держави, Міністерства оборони, Збройних Сил України. Військовослужбовці бригади відзначені державними нагородами та відомчими відзнаками. Один військовослужбовець бригади удостоєний звання Герой України. Воїни були відзначені та отримали понад 65 державних нагород, від Міністерства оборони близько 300 медалей та відзнак, понад 470 нагород від головнокомандувача Збройних Сил України. Відзначені чисельними нагородами органів місцевого самоврядування. 

Від імені всієї Калуської громади висловлюємо щиру подяку за щоденний подвиг із захисту України. 

У нашій пам’яті назавжди ті, хто повернувся з поля бою на щиті.

Ми працюємо на підтримку, якнайшвидше чекаємо на переможне повернення додому!

Дякуємо Вам, наші Захисники!

Інші новини