11o

Заступниця міського голови Наталія Кінаш провела сьогодні зустріч з Даміром Роко – координатором відділом швидкого реагування Міжнародного медичного корпусу (International Medical Corps)

  • 2023.02.28 17:26
    • Охорона здоров'я
  • 239

Міжнародний Медичний Корпус - це глобальна гуманітарна некомерційна організація, яка займається порятунком життів і полегшенням страждань через проведення навчальних тренінгів в галузі охорони здоров’я та впровадження програм допомоги та розвитку.

   Зустріч відбулася у КНП «Калуська центральна районна лікарня» за участю начальниці сектору по роботі з ВПО управління соціального захисту Тетяною Каблак, т.в.о. генерального директора Ярослава Мороза та медичного директора Ярослава Кінаша. Основні питання, на які звернули увагу, стосувалися співпраці в галузі медицини. Зокрема, надання медичної допомоги пацієнтам з числа внутрішньо переміщених та підтримки питання грудного вигодовування малят мешканок Калуської громади. Розглянули можливість створення кімнати матері і дитини для проведення навчань, тренінгів щодо грудного вигодовування та введення прикорму для дітей раннього віку. Також обговорили питання щодо підписання меморандуму про співпрацю між Калуською громадою та Міжнародним медичним корпусом про співпрацю в галузі медицини та підтримки внутрішньо переміщених осіб.

Інші новини