Відбулася зустріч із представниками інформаційного агентства «Твереза UA» зі Львова

  • 2022.02.23 16:41
    • Громада
  • 628

Міський голова Андрій Найда, заступниця міського голови Надія Гуш за участі начальниці управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради Любові Джуган зустрілись із представниками інформаційного агентства «Твереза UA» зі Львова.

   Представники агентства поділилися деякими своїми планами та пропозиціями. 

  Зокрема, обговорили шляхи можливої співпраці щодо проведення у закладах загальної середньої освіти просвітницької роботи з формування здорового способу життя.
  Антон Литвинець поділився досвідом з навчання гри в шахи за допомогою інтерактивної платформи. Антон є випускником Калуського ліцею №1, сьогодні працює старшим викладачем Львівського державного університету фізичної культури ім. Івана Боберського, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, кандидат у майстри спорту з шахів та тренер збірної команди з шахів університету.

   Навчання здійснюється в рамках соціального проекту та передбачає участь у змаганнях.
Зіновій Станішевський та Роман Гарасим є ініціаторами й організаторами різних заходів, в тому числі і конкурсу на найкращу ялинку Галичини, в якому святкове дерево Калуської громади посіло четверту сходинку в Галичині та друге місце в Івано-Франківській області зі 115 учасників (фотографія Марії Сороки).
   Гості відзначили єдність мешканців Калуської міської територіальної громади. Особливо це відчулося у підтримці гурту «KALUSH ORCHESTRA», який візьме участь у конкурсі «Євробачення – 2022».

Інші новини