25o

День Святого Миколая – свято з особливим шармом

  • 2021.12.19 08:59
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 495

 

  Насичений подіями добігає кінця, наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

   День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного  зимового святкування – Нового року і Різдва.

   18 грудня 2021 року спеціалісти Калуського міського центру соціальних служб вручили 95 солодких подарунків діткам з вразливих категорій населення. Працівники ПК «Мінерал» підготували театралізовану новорічну казку. Діти розповідали вірші, співали пісень, танцювали. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

   Свято вдалось на славу, а щасливі дітки побігли до батьків, щоб поділитися своїми позитивними емоціями.

  Працівники Калуського міського центру соціальних служб висловлюють щиру вдячність міському голові Андрію Найді та працівникам ПК «Мінерал» за подароване свято для дітей із вразливих категорій населення.

Інші новини