11o

У Калуші 8 листопада відкриється фото з розвідувального "Крила"

  • 2023.11.06 11:35
    • Культура
  • 98
«Краєвиди, на які ми не заслужили». Але мусимо побачити.
  ✅У Калуші відбудеться відкриття персональної виставки калушанина, аеророзвідника Владислава Німака.
Із листопада минулого року Владислав виконує завдання у Запорізькій області. Займається дешифруванням, аналізом польотів і виявленням «чогось цікавого» серед багатогодинних польотів «мавіком» чи якимось розвідувальним крилом або бомбардувальником.
????«Безпілотники мають різні камери. Іноді це можуть бути прості цивільні камери чи екшн камери, типу gopro. Головне те, що відбувається зйомка і фіксація різних моментів. І часто ці моменти неймовірно красиві. Складається враження, що всі ці осколки, всі ці ями, окопи, руїни, посадки хочуть нам щось сказати. Точніше, закричати! І якомога страшніше закричати! — пише про виставку сам Влад Німак. — На жаль, станом на сьогодні, на цих полях і галявинах бігають не хлопці та дівчата з України, а панаєхавша орда з московії, яка не зрозуміло чого сюди прийшла».
   ????Кадри, які представлені на виставці, обрані Владом серед багатотисячних фото- та відеоархівів, зроблених підрозділом, де він служить.
88% матеріалу в галереї — це окуповані території.
12% — сіра* зона.
   ????«Безумовно, ці землі будуть повернуті Україні і обстріли також припиняться, — упевнений автор. — А сьогодні ми маємо цікаву можливість поспостерігати за окупованими територіями і побачити, що там відбувається».
  ????????8 листопада.
  Меморіальний музей «Калуська в’язниця» (м. Калуш, вул. Д.Січинського, 5).
  ❗Початок о 15:00.
Інші новини