22o

У ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда відвідав Народний дім у с. Боднарів

  • 2024.05.29 14:40
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 75

Минулого року у народному домі с. Боднарів відкрили філію Голинської школи мистецтв і наразі громада цього старостинського округу об’єдналася та потужно спрямовує свої зусилля на покращення умов у цьому приміщенні.
Адже у Боднарові надзвичайно багато талановитих діток, які прагнуть розвивати свій творчий потенціал.

– Навіть сьогодні нам випала нагода побажати успіху юним боднарівчанам, які вирушили на обласний конкурс хореографічної майстерності «Танцює юнь Прикарпаття», – розповідає міський голова Андрій Найда. – Боднарівчани, староста Олег Дрогомирецький та працівники народного дому власними силами допомагали здійснювати ремонтні роботи у мистецьких класах. Згодом, через стрімке зростання кількості охочих там займатися, громада села незволікаючи почала наводити лад у приміщенні колишньої недіючої котельні, яка знаходиться на території народного дому. Робота проведена потужно.

Наразі вже повністю прибрана територія довкола, вивезено увесь непотріб з середини приміщення, частково замінена покрівля даху. Ведуться роботи зі штукатурення стін.

Калуська міська рада не стоїть осторонь таких ініціатив. Попередньо виділили кошти на встановлення вікон та дверей у новому приміщенні, де планується облаштувати хореографічний та художній класи. Також буде сформований кошторис на електрозабезпечення цієї будівлі, яке теж планується профінансувати.

– Щодо самого народного дому – є потреба встановити тут додаткові відмостки з водовідвідними лотками, – продовжує А. Найда. – Адже важливо вберегти заклад від зайвої вологості. Дякую всім, хто наполегливо працює заради створення комфортних умов для навчання талановитих діточок! Ми зі свого боку і надалі будемо намагатися всяко підтримувати такі чудові проекти!

Інші новини