28o

На зустрічі з командуванням військової частини обговорили шляхи подальшої співпраці

  • 2023.12.27 14:29
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 142

26 грудня відбулася зустріч міського голови Андрія Найди, секретаря міської ради Віктора Гільтайчука з командуванням військової частини національного підрозділу Національної гвардії - полковником Вадимом Ліневським. Участь у зустрічі також взяли начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Іван Дембич та очільник ГО «Чисті Серця Калуш» Михайло Найда.

Обговорили результати виконаного ремонту приміщення, де несуть службу військові. Роботи виконані коштом місцевого бюджету за Програмою профілактики злочинності, співробітництва із силовими структурами та громадськими формуваннями на 2023-2025 роки

Полковник Вадим Ліневський зазначив, що після багатомісячного перебування на фронті в бліндажах приємно повертатися в місто, де створені комфортні умови для нормального життя людей, з відповідним благоустроєм. Адже так важливо відволіктися та хоча б на час ротації забути ті страшні умови війни, в яких їм доводиться жити.

Також розглянули питання щодо подальшої співпраці. 

Міський голова Андрій Найда отримав прапор від бойової частини, а також подяку від військовослужбовців. «Але вкотре зазначаю, що дякувати треба їм! А головне – підтримувати наших воїнів, бути надійним тилом, підмогою. Це наш обов’язок! І ми його виконуватимемо не зупиняючись», - констатував Андрій Найда.

Інші новини