20o

Міський голова Андрій Найда вручив премію ім. Дмитра Бхаматюка Валентину Тимчишину

  • 2024.05.31 13:20
    • Громада
    • Освіта
  • 64

Минає ще один навчальний рік у часі війни, яка змусила нас змінити плани, адаптуватися до нових обставин. Освітянській родині вкотре доводилось шукати шляхи до навчання в умовах невизначеності.

Але, попри всі виклики, не здався ніхто! Учні та вчителі Калуської громади продемонстрували неймовірну стійкість, силу духу та прагнення до знань.

– Традиційно з 2018 року, у День останнього дзвоника, ми вітаємо лауреатів премії імені Дмитра Бахматюка, – зазначив міський голова Андрій Найда. –Цьогоріч ним став Валентин Тимчишин – випускник цього ліцею. На святковій лінійці останнього дзвоника у ліцеї ім. Дмитра Бахматюка я із величезною приємністю вручив відзнаку лауреатові.

До слова, хлопець лише цьогоріч здобув дві перемоги в IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії (ІІІ місце) та фізики (ІІІ місце), а в ІІІ (обласному) етапі олімпіад – чотири: із правознавства (І місце), фізики (ІІ місце), астрономії (ІІ місце), математики (ІІІ місце).

Також юнак отримав у 2022-2023 навчальному році золоту нагороду Gold Honour у Міжнародному науковому конкурсі з астрономії та астрофізики International Astronomy and Astrophysics Competition, IAAC. 

Крім того, понад 50 нагород отримали учні та педагоги ліцею за перемоги у ІІІ та ІV етапах всеукраїнських учнівських олімпіад, обласних етапах всеукраїнських та міжнародних конкурсів. 

Бажаємо всім учням та вчителям щасливого літа, мирного неба над головою та якнайшвидшої усім нам Перемоги!

Більше фотографій за посиланням: 

https://www.facebook.com/share/p/wzZ5pZMFdfLg6Cgn/

Інші новини