17o

Сьогодні, 27 вересня, міський голова Калуша Андрій Найда у ході ранкового об’їзду побував на міському кладовищі та в теплиці КП «Калушавтодор»

  • 2023.09.27 10:33
    • Громада
  • 217

Як вже раніше повідомлялося, основні ділянки для поховань на міському кладовищі майже заповнені. Території, яка була облаштована два роки тому, вистачить ще максимум на 2 місяці. 

– Працюємо над розширенням кладовища, – зауважив А. Найда. – Цьогоріч нам вдалося розпочати викуп дачних ділянок та розпочати відповідні роботи, щоб хоча б на 2 роки забезпечити місця для поховань. Сьогодні, власне, і оглянули виконання цих робіт. Маємо намір найближчим часом їх завершити. 

Намагатимемось продовжувати цю діяльність інадалі, але є певні обмеження по санітарно-захисних зонах, тож аналізуємо ситуацію.

Калуська теплиця – це місце, де народжується уся краса різнобарв’я квітів, яку ми щодня спостерігаємо на наших вулицях. Справді, місто збагатилося красою, різноманітною рослинністю та цікавим ландшафтним дизайном. За усім цим стоїть команда «Калушавтодору»... 

– Сьогодні ми оглянули в яких умовах доводиться працювати комунальникам у калуській теплиці, – відзначив міський голова. – Зважаючи на те, що тривалий період часу теплиця не функціонувала, була майже зруйнована, відрадно, що зараз тут завирувало життя. Проте, тут необхідно створити належні умови праці. Тож плануємо цьогоріч зробити перекриття приміщення, це наразі – найнеобхідніше. Також постараємося встановити і систему опалення у тих частинах, де її ще немає.

Розвивати тепличне господарство – це добра ініціатива, адже місто має бути красивим, зеленим, квітучим і особливо у цей час, коли довкола надто багато сірих кольорів.

Інші новини