15o

З вересня мешканці Калуської громади зможуть отримувати водійські посвідчення та реєструвати транспортні засоби у приміщенні ЦНАПу

  • 2023.08.02 12:47
    • Громада
  • 193

Міський голова Андрій Найда 2 серпня під час ранкового об’їзд містом завітав до Центру надання адміністративних послуг.

В установі працівники освоюють новий напрям роботи - виготовлення та видача водійських посвідчень і реєстрація транспортних засобів. Задля запровадження надання цих послуг Калуській міській територіальній громаді була виділена субвенція з державного бюджету в розмірі 264 000 грн на закупівлю комп’ютерного обладнання (програмно-апаратний комплекс для видачі вищезгаданих документів). 

Прогнозовано вже з вересня мешканці нашої громади зможуть отримувати водійські посвідчення та реєструвати транспортні засоби у приміщенні ЦНАПу.

Центр надання адміністративних послуг і надалі проводить значний обсяг роботи щодо ВПО. Тільки за крайній місяць тут зареєстровано 74 новоприбулих осіб, знято з реєстрації 22 особи. Прийнято 205 заяв на компенсацію за розміщення ВПО. 

Загалом, щомісячно близько 5000 осіб звертаються до ЦНАПу для отримання потрібних послуг. Про результати звернень мешканців повідомляють SMS сповіщеннями. 

Не можна не помітити значного поліпшення умов роботи ЦНАПу. Донедавна тут була суттєва проблема із системою вентиляції - постійна задуха в повітрі спричиняла значний дискомфорт для працівників та відвідувачів.

Тому було внесено зміни до бюджету та виділено кошти в розмірі 302 тис. гривень на закупівлю та встановлення 4 кондиціонерів. 

Зараз відвідувачам та працівникам стало значно комфортніше працювати та отримувати потрібні послуги.

Інші новини