13o

На шляху до ПЕРЕМОГИ

  • 2023.08.10 15:20
    • Громада
  • 163

Допомога від волонтерів Калуської громади надходить не тільки для наших військовослужбовців, а й до родин, які продовжують мешкати на прифронтових територіях.

Щемливими історіями ділиться на своїй сторінці у соцмережі наша Захисниця.

... Микиті – 16 років, Іллі - 13, Ромчику – 9. Біженці з Мелітополя, вони живуть разом з мамою у прифронтовому селі на Запорізькому напрямку. Упродовж навчального року хлопці здобувають освіту в школі-інтернаті на Львівщині. В окупованому Мелітополі ще залишились їхні брати...

Днями діти отримали подарунки від Калуської міської філії «Союзу Українок». Радості і вдячності не було меж! Дитячі ігри, солодощі, книжки… А калушан пригостили смачними пиріжкам з шовковицею.

...Інша історія. Тимко, або Тьомка. Йому 11. Він живе з бабусею в краю, де гримить горизонт і під вікнами танки здіймають куряву. Він не має можливості повноцінно вчитися у школі. Тому що школи тут зачинені. Тому що війна... 

Безмежна вдячність за подарунки, що викликали щасливу посмішку на обличчі 11-річного Тимка!

Спасибі за це ГО "Союз українок" КМФ та Angie Kovalenko, Pirmin Styrnol! Таких розповідей багато, як і волонтерів, які надають допомогу кожному, хто її потребує.

Шлях до Перемоги не можливий без нашої згуртованості, підтримки та взаємодопомоги!

Інші новини