25o

Міський голова Андрій Найда представив Калуську громаду в європейському конгресі місцевого самоврядування

  • 2024.03.06 10:40
    • Громада
  • 112

 4 березня стартував дев’ятий Європейський конгрес місцевого самоврядування, який зібрав більше двох з половиною тисяч учасників.

   Зокрема, керівників місцевих органів влади, регіональні еліти, представників державного управління, громадські організації та бізнес зі всієї Європи. Калуську громаду на заході представляв міський голова Андрій Найда. – Як тільки окупант не хоче розсварити нашу країну з Європейськими країнами, але йому це не вдасться, поки є потужна співпраця міст України з Європейськими містами, – наголосив Андрій Найда.

   – І на Конгресі, який проходив в Польщі, де були представлені сотні мерів з багатьох європейських країн, ми, українські мери, доводили колегам в Європі нашу правоту. І відрадно, що вони нас у всьому підтримують. Приємно, що багато польських мерів пропонують нам надалі свою підтримку, не дивлячись на всім відомі події на кордоні. На Конгресі обговорювали подальші кроки з відбудови України, впровадження альтернативних джерел енергії, поствоєнний розвиток туризму.

   Всі витрати на цей захід покрили організатори.

Інші новини