13o

У КАЛУСЬКОМУ ЛІЦЕЇ №10 ВІДКРИЛИ КЛАС БЕЗПЕКИ

  • 2023.09.21 21:20
    • Громада
    • Освіта
  • 142

Другий у громаді клас безпеки відкрили у Калуському ліцеї №10. 

Клас, який, до речі, розташований в укритті, доступний для проведення ряду уроків чи занять. Крім того, сюди можуть приходити учні молодших класів, перебуваючи на групі подовженого дня.

Тут облаштовано інформаційні зони із домедичної допомоги, безпеки життєдіяльності, мінної безпеки, пожежної і психологічної безпеки. 

Обладнання для класу збирали у шкільних кабінетах, а також – виготовили, затративши 8 тисяч гривень шкільних коштів. Реалістичні манекени, теплі пледи та інший інвентар надало Калуське міськрайонне товариство Червоного хреста, долучилося і Калуське районне управління ДСНС.

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий та заступниця міського голови Надія Гуш зазначили на тому, що кабінет буде дообладнаний коштом місцевого бюджету. Як поінформувала Надія Богданівна, зараз підприємці пропонують дуже цікаві і сучасні засоби із безпекової освіти.

Першим у кабінеті провела комплексний урок із основ безпеки для учнів ліцею директорка Тетяна Федорів, активними учасниками якого також були рятувальники на чолі з начальником Калуського районного управління ДСНС Василем Микитиним та педагоги.

Інші новини