9o

Завтра калушани зустрічатимуть загиблих героїв (маршрут руху траурної колони)

  • 2022.04.06 17:23
    • Громада
    • Герої не вмирають
  • 667

Якби не війна… Вони б могли народжувати та виховувати дітей, будувати будинки та садити дерева… ні, цілі сади… Жити і жити… Та сьогодні їхніми іменами вибудовується історія нової вільної, незалежної України. На війні з росією героїчно загинули ГЕРОЇ УКРАЇНИ Зіновій Іванович КІНАШ та Роман Васильович МЕРДУХ.

ЗІНОВІЙ КІНАШ розумів, що це його святий обов’язок, бо любив своїх сина та доньку, сім’ю, родину, любив життя і Україну понад усе! Тому не роздумуючи ні на мить, як тільки почалася війна, повернувся з-за кордону і відразу пішов у військомат. 25 днів мужньо боровся з ворогом! Там і відзначив свій 51 день народження. Поміж свисту куль, та з впевненістю у перемозі! І він переміг, поклавши життя за рідну землю! 31 березня ворожий снаряд забрав життя патріота своєї держави! Ні! Війна нічого не спише… Війна не обирає…

На жаль, навіки залишиться 27-річним ГЕРОЄМ УКРАЇНИ РОМАН МЕРДУХ. У лютому був мобілізований у навчальний центр, 2 березня мало закінчитися навчання і Роман повинен був повернутися додому. Якби не війна... Поїхав не додому, а на передову! Людина честі, людина слова, надзвичайно м’який в душі, хоча ніколи б цього не визнав.

Такі люди і стають ГЕРОЯМИ! Бо насправді мав велику силу волі та хоробрість! Цариною його діяльності стали ІТ-технології, хоча він мав хист стати будь-ким, від хіміка до дипломата. Так його характеризують близькі друзі. Життя, на жаль, обірвала війна… ЗІНОВІЙ КІНАШ І РОМАН МЕРДУХ назавжди залишаться у наших серцях, у нашій пам’яті! Щирі співчуття родинам загиблих воїнів!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! Просимо гідно зустріти загиблих ГЕРОЇВ УКРАЇНИ. 7 квітня об 11:00 год траурна колона вирушить з Калуської центральної районної лікарні (Підгірки).

Маршрут колони пролягатиме вулицями міста:

◾Івано-Франківська

◾Бандери

◾Грушевського

◾Винниченка

◾Пр. Лесі Українки

◾Б.Хмельницького

◾В. Стуса

◾Б.Хмельницького

◾Пр. Лесі Українки

◾Бульвар Незалежності

12:00 - ПК «Мінерал»

Панахида о 12:15 год.

Парастас о 17:00 год.

Чин похорону розпочнеться 8 квітня, об 11:00 біля ПК «Мінерал».

Інші новини