9o

Калуський ліцей отримає універсальний навчальний тренінговий тир Калуський ліцей №3 разом з іншими 36 закладами освіти Івано-Франківщини

  • 2024.01.18 13:14
    • Громада
    • Освіта
  • 107

17 січня отримав сертифікат на універсальні навчальні тренінгові тири "UNITS". Документ директору ліцею Михайлу Коротичу вручила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук. 

Обладнання, з допомогою якого діти навчатимуться влучно володіти зброєю, придбане коштом обласного бюджету. Це мобільні системи, які складаються з мультимедійного обладнання, програмного забезпечення і зразків озброєння.

Програмне забезпечення тренінгової системи "UNITS" відповідає методиці вогневої підготовки, згідно вимог Міноборони України. Система одразу надає інформацію про результат «стрільця», повний аналіз його вмінь, тож вже під час уроку можна працювати над помилками. Також є можливість моделювати тактичну обстановку, погодні умови та пору доби. 

Навчатимуться стрільбі на безпечних інтерактивних системах учні 10-11 класів на "Захист України". Головна мета курсу - вивчення та удосконалення навичок щодо військово-патріотичного виховання. У результаті учні мають набути знання, практичні вміння, необхідні для застосування в екстремальних природних, техногенних, воєнних та соціальних умовах, які постійно змінюються.

Інші новини