32o

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їхніх сімей!

  • 2023.12.22 11:07
    • Для військовослужбовців та їхніх сімей
  • 190

Нагадуємо, що віднедавна у Калуші функціонує консультативний пункт у рамках проєкту «Ветеранський простір».

   Основні напрями роботи: надання консультативної і практичної допомоги та сприяння учасникам бойових дій та членам їхніх сімей щодо отримання необхідних документів, оформлення пільг та соціальних гарантій; психологічна підтримка ветеранів війни (учасників бойових дій) та сімей військовослужбовців; організація юридичної підтримки ветеранів війни (учасників бойових дій) та сімей військовослужбовців; психологічна підтримка ветеранів та ветеранок у кризових ситуаціях за принципом «рівний-рівному».
❗Контактна особа пункту - фахівець управління соціального захисту, ветеран АТО/ООС та російсько-української війни ІЛЛЯ ТІТКО радо зустріне, підтримає, допоможе дружньою порадою, дієвою консультацією.
????Консультативний пункт розташований у приміщенні ГО «Спілка учасників АТО\ООС» за адресою м.Калуш, вул.Сівецька 2.
????Працює в робочі дні з 14:00 до 16:30, у п′ятницю до 15:30.
У кризових ситуаціях – 24\7.
☎️Контакти: veteranokalush@ukr.net, 066 131 8698.
Проєкт реалізовується з ініціативи Калуської міської ради у тісній співпраці з «Калуською спілкою учасників АТО/ООС», управлінням соціального захисту населення, Калуським міським центром соціальних служб. Джерелами фінансування є місцевий бюджет, донорські організації, благодійна допомога юридичних та фізичних осіб.
   «Ветеранський простір» будується на загальних принципах поваги до прав людини та верховенства права, законності, конфіденційності, уникнення конфлікту інтересів, пріоритету інтересів осіб, які звертаються до ветеранського простору, заборони дискримінації за віком, статтю, віросповіданням, політичними поглядами тощо, компетентності та добросовісності під час надання допомоги.
   Також для військовиків та членів їхніх сімей на офіційному сайті Калуської міської ради створено окремий розділ: «Інформація для військовослужбовців та їхніх сімей». Тут можна знайти актуальні відомості, нормативну базу щодо соціальної підтримки, реабілітації, навчання, психологічної підтримки тощо учасників бойових дій, військовослужбовців, поранених та осіб з інвалідністю внаслідок війни, членів сімей ветеранів. Розміщена інформація як загальнодержавного, так і місцевого рівня. Зокрема, є вичерпні дані про пільги та соціальні гарантії з місцевого бюджету.
Інші новини