19o

Андрій Найда зустрівся з молоддю Новогродівки

  • 2024.08.19 15:40
    • Громада
    • Міжнародна співпраця та побратимство
  • 45

Уже вдруге Калуська громада є надійним місцем для оздоровлення дітей та молоді з Новогродівки. Цього разу вони приїхали з різних куточків України, оскільки були змушені евакуйовуватися з рідного дому, через постійні обстріли.

«Сьогодні я щасливий бачити новогродівську молодь усміхненими. Адже наша головна мета – створити для цих гостей у Калуській громаді такі умови, які б допомогли їм хоча би на трохи відволіктися від викликів війни», - поділився міський голова.

За горнятком какао молодь розповіла про свої враження від перебування в Калуській громаді. Із захопленням поділилися незабутнім досвідом підкорення Говерли. Дякуємо за теплі відгуки, радіємо, що новогродівцям у нас подобається.

Спілкувалися й про плани та мрії. Сьогодні мрія одна на всіх – Перемога. Віримо, що невдовзі вона настане, завдяки мужності наших Захисників, а поки – разом ідемо до цієї мети. Плани новогродівців – у кожного свої – освіта, робота, подорожі.
Калуш та Новогродівка – це громади-побратими, об’єднані спільними цінностями та бажанням допомагати один одному. «Я впевнений, що сьогоднішня зустріч назавжди закарбується в наших серцях. Адже вона стала ще одним символом єдності, підтримки та надії на краще майбутнє», - переконаний Андрій Найда. - Дорогі новогродівці, наші рідні люди, із нетерпінням чекатимемо наступного візиту в Калуську громаду. Знайте, тут вас завжди раді бачити. Ми й надалі будемо робити все можливе, щоб допомагати Новогродівській громаді. Адже разом ми сила, і разом ми обов’язково переможемо!»

Діти, які гостювали в Калуській громаді тиждень, подарували міському голові арт-листівку, яку створили власноруч. А додому повезуть згадку про Калуш - футболку з логотипом нашого міста.

Окрема подяка працівникам та начальниці служби у справах дітей Калуської міської ради Лесі Дзундзі за надзвичайну щирість й особливу відповідальність та всім, хто долучився до організації відпочинку для гостей з Новогродівки.

Інші новини