22o

АНДРІЙ НАЙДА: ФАП У СЕРЕДНЬОМУ БАБИНІ МАЄ ЗАПРАЦЮВАТИ

  • 2021.11.17 20:00
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 354
17 листопада 2021 року міський голова Андрій Найда разом із першим заступником Мирославом Тихим та заступницею Наталею Кінаш відвідали с. Середній Бабин з метою ознайомлення з результатом проведених робіт з ремонту покрівлі.
   ФАП у с. Середньому Бабині припинив свою діяльність 5 років тому. Медична допомога надавалася шляхом виїзду фельдшера або лікаря з амбулаторії села Студінка. По виклику при необхідності туди приїжджав медик. Але мешканців села така ситуація не влаштовувала. І вони навесні цього року звернулися до міського голови з проханням відновити повністю роботу ФАПу та прийняти на роботу медика. Міський голова Андрій Найда позитивно відгукнувся на запит та разом із заступниками на зустрічі з мешканцями обговорювали шляхи вирішення питання. На початок ремонтних робіт було виділено 164,8 тис. грн. Згідно з планом, на сьогодні завершені ремонтні роботи покрівлі. На наступний 2022 рік в проекті бюджету закладено кошти на продовження капітального ремонту. Якщо депутати підтримають таке рішення - ФАП запрацює повноцінно вже в наступному році.
  Студінський староста Марія Стасюк зазначила: «Я приємно вражена, що вже скоро мешканці Середнього Бабина будуть з якісними послугами фельдшера».
Інші новини