23o

На черговому засіданні адміністративної комісії притягнули до відповідальності правопорушницю за самовільне розміщення рекламної конструкції (штендера) на території громади

  • 2023.01.05 17:25
    • Надзвичайні ситуації
  • 226

   Сьогодні, 05 січня, на розгляд чергового засідання адміністративної комісії, яку очолює заступниця міського голови Надія Гуш, виносилось дві справи про адміністративні правопорушення. Обидві - стосовно порушень Правил благоустрою населених пунктів, адміністративна відповідальність за які передбачена статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

  Оскільки від одного з правопорушників не надійшло повідомлення про отримання ним виклику на засідання комісії, справу перенесли згідно законодавства. Під час розгляду питання про адміністративне правопорушення за самовільне розміщення рекламної конструкції на тротуарі в нашому місті без відповідного дозволу, члени комісії, після заслуховування пояснень від правопорушника прийняли рішення накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 75 неоподатковуваних доходів громадян.

Інші новини