Адміністративною комісією накладено штрафи на чотирьох правопорушників

  • 2022.11.08 16:55
    • Громада
  • 371

    Комісією, яку очолює заступниця міського голови Надія Гуш, сьогодні, 08 листопада, розглянуто справи про адміністративні правопорушення чотирьох мешканців громади з п'яти, включених до порядку денного, оскільки один правопорушник не з'явився.

    Притягнуто до відповідальності ще одного власника продуктового магазину, в якому було зафіксовано факт продажу алкогольних напоїв неповнолітньому. За це правпорушення на підприємця накладено штраф у розмірі 400 неопод.мінімумів доходів громадян (6800 грн.) - мінімальна санкція ч.2 статті 156 КУпАП. Однак, за таке правопорушення підприємця можуть позбавити ліцензії на право продажу алкоголю.

   На підприємицю, яка порушила правила розміщення зовнішньої реклами у місті накладено штраф у розмірі 75 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1275 грн.).

   Накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу на калушанина, що порушував тишу у багатоквартирному будинку, слухаючи голосно музику у нічний час. За це на правопорушника, відповідно до статті 182 КУпАП, накладено штраф у розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.)

  Слід окремо зазначити, що сьогодні. чи не вперше, на комісії було розглянуто справу про викидання одним з мешканців міста великогабаритного сміття у невстановленому місці. На порушника накладено штраф у розмірі 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (680 грн.)

Вкотре звертаємось до мешканців - дотримуймось правил благоустрою та співжиття у нашій громаді, поважаймо один одного і працю інших людей.

Інші новини