16o

Копанківська гімназія якісно оновилася

  • 2024.09.03 15:55
    • Громада
    • Освіта
    • Старостинські округи
  • 57

Уже протягом тривалого часу Копанківська гімназія заручається підтримкою від ТОВ «Goodvalley Ukraine». Співпраця триває не один рік і компанія систематично допомагає поліпшувати умови для навчання та дозвілля учнів. 

Представники фірми регулярно відвідують освітні заклади в населених пунктах, де провадать свою діяльність. Традиційно на День знань навідуються у Копанківську гімназію. Звичайно, не з порожніми руками. Цьогоріч – з подарунками для першокласників.

Важливо зазначити, що компанія реалізує чимало цікавих проєктів. До прикладу, добре відомий «Село мрії», активним учасником і нинішнім переможцем якого є команда Копанківської гімназії.

В рамках проєкту у школі створили рекреаційний простір «Осередок приємних вражень». Тут створені належні умови для якісного відпочинку, психологічного розвантаження. Вагомий внесок в облаштування простору становить допомога від ТОВ «Goodvalley Ukraine» в розмірі 60 тис. грн. За ці кошти закупили підлогове покриття. 

Ремонтні роботи, облаштування і дизайн, наповнення простору м’якими меблями взяли на себе працівники закладу. Роботи виконували власними силами та за власні кошти гімназії. 

- Висловлюємо щиру подяку ТОВ «Goodvalley Ukraine» за незмінну підтримку та вагомий внесок у розвиток школи, - наголошує міський голова Андрій Найда, - за створення комфортних умов для навчання та відпочинку дітей. Дякуємо працівникам і директорці Зоряні Яковині за активність і втілення потужних ініціатив на благо закладу та його учнів. Ця співпраця є яскравим прикладом того, як соціально відповідальний бізнес може сприяти розвитку освіти та покращенню якості життя громади!

Інші новини