13o

Триває спільна робота над створенням екологічного профілю громади

  • 2023.03.17 16:25
    • Громада
    • Економіка
  • 356

Як щойно повідомила Команда ГО "Impact center CXID.UA" на своїй сторінці у Фейсбук, відбулася зустріч з робочою групою від нашої Калуської міської територіальної громади із обговорення структури та змістовного наповнення екологічного профілю громади.

Наші партнери зазначають, що вже проведено SWOT-аналіз Калуської міської ТГ в контексті питань екології. Сильними сторонами громади визначені розвинена система екологічного моніторингу, наявність ефективного полігону для відходів, забезпечення якісною питною водою, високий рівень освіти населення з питань впливу промисловості на забруднення довкілля тощо.
Можливостями для покращення екологічної ситуації в громаді є наявність досліджень та інвестиційних проєктів, спрямованих на зменшення шкоди довкіллю від видобутку корисних копалин, а також можливість переробки техногенних відходів в добрива та інші продукти.
Сторони домовились про проведення наступної зустрічі після актуалізації екологічного профілю у відповідності до результатів спільної роботи.

Нагадаємо: Проект «Створення екологічного профілю Калуської міської територіальної громади» реалізується в межах Ініціативи з розвитку політики й адвокації в Україні», що здійснюється Міжнародним фондом «Відродження» за фінансової підтримки Швеції.

Інші новини