22o

Мешканці «Теремка» отримали чергову допомогу від благодійників

  • 2023.08.10 14:03
    • Громада
  • 190

Сьогодні, 10 серпня, до прихистку для внутрішньо переміщених осіб «Теремок» завітали благодійники ТзОВ «Goodvalley Ukraine».

Мешканці «Теремка» отримали від них допомогу в рамках проєкту Help-Ukraine.NU у вигляді спортивного інвентаря, вуличних лавок для відпочинку, господарських приладь, настільних ігор.

–Тепер діти будуть активніше проводити своє дозвілля, люди похилого віку матимуть змогу відпочивати на лавочках, на свіжому повітрі, – відзначив міський голова Андрій Найда. – Щира подяка генеральному директору ТзОВ «Goodvalley Ukraine» Kasper Torup-Villadsen директору з розвитку та комунікацій Назарові Антонику, всій команді «Goodvalley Ukraine» за значну допомогу, небайдужість та підтримку людей, які цього потребують.

До слова, раніше команда «Goodvalley Ukraine» вже допомагала з облаштуванням й інших прихистків для ВПО у нашій громаді. Їх активна волонтерська діяльність триває на постійній основі.

Нагадаємо, що у «Теремку» наразі проживають 46 внутрішньо переміщених осіб, які були змушені покинути свої домівки через війну, з них 16 дітей та 10 пенсіонерів. Калуська громада теж допомагає їм, як може. З останнього – облаштовані коштом місцевого бюджету пісочниця, невеликий дитячий майданчик і лавки.

Інші новини