32o

А літо з останнім дзвоником завітало…

  • 2021.06.07 10:01
    • Громада
    • Освіта
  • 303

У вирі життєвого щодення проминув 2020-2021 навчальний рік. У дечому він зовсім не схожий на попередні, але такий же напружений, освітньо- пізнавальний і, звичайно, для кожного по-своєму успішний.

   Так, 5 червня в освітніх закладах міста пролунав останній дзвоник. Учням він сповістив про початок канікулів, а для одинадцятикласників він був найбільш трепетним, тому що вони чи не востаннє змогли відчути смак дитинства, у якому назавжди залишаться безтурботність, юнацький максималізм і перші прояви дорослих почуттів…

  З нагоди завершення навчального року відзначено грошовими преміями переможців конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, інтелектуальних, творчих конкурсів, спортивних змагань, чемпіонатів та їх наставників. З міського бюджету виділено 50 950 гривень для нагородження 27 учнів гімназій та ліцеїв, які здобули перемоги на обласному та всеукраїнському рівнях – 14 300 гривень (премії у розмірі 200-500 гривень), 57 педагогічних працівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти, які підготували переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних творчих конкурсів, олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт тощо у сумі 16 650.00 гривень (премії у розмірі 200-700 гривень). Вихованці гуртків центру науково-технічної творчості, груп дитячо-юнацької спортивної школи, творчі колективи центру художньої творчості дітей, юнацтва та  молоді нагороджені сертифікатами  (розмір винагород – 1000-5000 гривень).

  Бажаємо теплого літа, цікавого та змістовного дозвілля, випускникам – успішного вступу до омріяного закладу вищої освіти.

Інші новини