27o

А до нас прилітають лелеки!

  • 2023.05.10 09:55
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 243

Під такою назвою 9 травня 2023 року, у рамках роботи консультативного пункту Калуського міського центру соціальних служб в Жіночій консультації, у межах реалізації проєкту “Спільно”. Соціальні послуги, що впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (КfW), фахівцями із соціальної роботи Василиною Кашівською, Наталією Чепіль та Любов’ю Сливкою було проведено тематичний захід для майбутніх матусь “А до нас прилітають лелеки”.

Захід організований напередодні Дня матері, який відзначатиметься у другу неділю травня, з метою попередження раннього соціального сирітства та привернення уваги молодих матерів до питання важливості здійснення виховного процесу дитини, починаючи з її внутріутробного розвитку.  

           На захід були запрошені майбутні матусі, які очікують на появу своїх малюків. Розпочалось дійство вітальним словом завідувачки Жіночою консультацією СП «Пологовий будинок” КНП “Калуська ЦРЛ” Наталії Когут, яка наголосила присутнім на важливості піклуватися про своє здоров’я, відповідально ставитись до цієї важливої місії – виношування, а в подальшому - народження  дитини і в свою чергу підкреслила про належне забезпечення з боку медичних працівників надійної підтримки кожній вагітній жінці, яка перебуває на обліку в Жіночій консультації у її теперішньому стані.

           Всі учасники бесіди, отримали масу вражень та позитивних емоцій, а ще - предмети дитячого одягу, засоби гігієни та аптечки, надані у рамках проектів, які фінансуються Unicef.

          Шановні майбутні матусі, якщо ви в очікуванні дитини, огорніть її любов’ю ще до появи на світ, гідно виконуйте свій виховний обов’язок після народження дитини, віддавайте їй свої тепло і ласку, радійте і частіше посміхайтеся, адже дитина – це свято у вашому житті кожного дня, цінуйте її!              

Інші новини