31o

9 липня відбулися громадські слухання

  • 2021.07.10 16:57
    • Громада
  • 575

Громадські слухання, як вже зазначалося, відбулися з ініціативи громадськості міста. Учасникам слухань, яких у відповідності до Порядку проведення зареєструвалося 152 особи, було запропоновано порядок денний з чотирьох питань:

1.  Про нові зміни в законодавстві України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг.

2. Про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства «Водотеплосервіс».

3. Про роботу суб’єктів господарювання в сфері вивезення та захоронення твердих побутових відходів на території Калуської міської територіальної громади.

4 Різне.

     Захід тривав більше чотирьох годин. За результатами обговорення питань громадськість прийняла рішення, зокрема: - запропонувати управляючим компаніям, які здійснюють обслуговування багатоквартирних будинків, провести повторні збори співвласників для підтвердження уклададених з ними договорів; - привести договір з управляючою компанією «М-монтаж», стороною якого є виконавчий комітет міської ради, до чинного законодавства. Ці рішення, у відповідності до чинного законодавства, направлені для розгляду виконавчих органів міської ради і посадових осіб. Протокол громадських слухань буде опубліковано на сайті міської ради згодом.

Інші новини