13o

50 калуських школярів з числа ВПО малювали «свою нову Мрію»

  • 2024.01.10 16:05
    • Громада
    • Освіта
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 99
З нагоди 35-річчя першого польоту літака Ан-225 «Мрія» авіакомпанія ANTONOV Airlines та БФ «Разом для України» проводять всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Моя нова Мрія».
   ✅Тематика малюнків: візуалізація Мрії у мирній Україні та щасливе життя дітей на Батьківщині.
У Калуській громаді до участі у конкурсі залучили 50 дітей віком 9 - 14 років з числа внутрішньо переміщених осіб. Це учні ліцеїв №5, №6 та ім. Д. Бахматюка.
   ????10 січня у приміщенні останнього згаданого навчального закладу школярі, отримавши все необхідне для творчого процесу (олівці, фломастери, фарби, пензлики), упродовж години втілювали на папері свою Мрію про мирне життя. Допомагали волонтери МГО «Інститут суспільних ініціатив». Опісля юних художників пригощали смаколиками від БФ «Крила надії» за фінансової підтримки МВС Чехії та програми «Допомога на місці».
  ????Усі дитячі роботи надішлють до Києва. Організатори обіцяють авторам заохочувальні призи-сувеніри. Координаторка проєкту у Калуші Оксана Савчук запевняє, що жоден учасник без подарунка не залишиться. А малюнки-переможці будуть надруковані на листівках, які передадуть на літаки флоту «АНТОНОВ» і таким чином дитячі Мрії «розлетяться» по всьому світу.
Інші новини