15o

47-а сесія Калуської міської ради відбулась 29 червня

  • 2023.06.30 10:45
    • Громада
  • 165

На порядок денний винесли 112 питань. Зокрема, затвердили план роботи ради на друге півріччя поточного року.

Сесія внесла зміни у своє рішення від 28.11. 2021 року № 189 «Про закріплення депутатів міської ради за депутатськими округами та прийом громадян». Нагадаємо: нещодавно депутатський корпус оновився. Прийнятим рішенням за новими депутатами (Наталією Табачук, Святославом Федоришиним та Олександром Смолянським) закріпили округи їхніх попередників (відповідно Сергія Воконоголя, Володимира Тимківа і Олександра Коваля).
Депутати одностайно схвалили звіти керівників управління з питань надзвичайних ситуацій (Іван Дембич), управління ЖКГ (Тарас Фіцак), КНП «Калуська стоматполіклініка» (Олег Шкляр), КНП «Калуський міський центр ПМСД» (Михайло Гаврилишин). Сесія не підтримала звіт про роботу міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»(Олег Нижник).
З метою забезпечення інформаційно-комунікаційної політики у Калуській міській раді та налагодження ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування Калуської МТГ з медіа, сесія схвалила створення відділ інформаційної роботи виконавчого комітету міської ради, затвердивши відповідне Положення.
Сесія внесла зміни до низки Програм, що стосуються підтримки та розвитку різних сфер життєдіяльності громади, прийнявши відповідні рішення. Окремо депутати ухвалили Звернення до президента України з приводу неприпустимості підвищення тарифів на електроенергію для побутових споживачів.

Також, збільшили обсяги фінансування Програми проведення заходів територіальної оборони, формування підрозділу та штабу району територіальної оборони на 2023 рік в загальній сумі 2 млн 800 тис. гривень. Кошти спрямують на забезпечення підрозділу територіальної оборони технікою, пально-мастильними матеріалами та іншими необхідними матеріалами для проведення заходів національного спротиву.

Інші новини