13o

У рамках проєкту “Спільно. Соціальні послуги”

  • 2024.02.23 14:30
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 92

   У рамках проєкту “СПІЛЬНО. Соціальні послуги”, що впроваджується за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, на базі Калуського ліцею № 7, де функціонує стаціонарна Дитяча точка “Спільно”, працівниками Калуського міського центру соціальних служб щоденно проводяться профілактичні соціально-педагогічні розвиваючі заняття та рухливі ігри з дітьми, надаються послуги психосоціальної підтримки.

 Творчі активності користуються неабиякою популярністю серед дітей, школярі охоче йдуть на контакт, з захопленням виконують запропоновані їм завдання. Зокрема, протягом останнього періоду, проведено ряд профорієнтаційних заходів з учнями випускних класів, заняття з національно – патріотичного спрямування, творчі майстерні з виготовлення композиції з кольорового паперу на тему: ”Тепло долонь”, “Я і моя сім’я”, тематичні заходи, приурочені Міжнародному дню рідної мови тощо.
   Нагадуємо, що #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги»*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової
підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”, СОС Дитячі Містечка Україна, ГО “Соціальна синергія”, Громадська організація “Дніпровська ліга соціальних працівників”, Громадська організація “всеукраїнська організація “Клас”.

Інші новини