19o

Далі - більше! У реабілітаційному центрі «4.5.0. ПРИКАРПАТТЯ» планують внутрішні роботи. ВІДЕО

  • 2023.11.07 16:29
    • Новини
  • 157

Спортзал для занять і реабілітації, приміщення для масажу, ерготерапії, точка для зустрічей і – кімната «без вух» для розмов із психологами.

  Кілька місяців, як у Калуській громаді реалізовують проєкт «4.5.0. Прикарпаття». Дружина загиблого Захисника Олега Перегуди Василина втілює його мрію про сучасний реабілітаційний центр для військовослужбовців.

  Реабілітаційний центр облаштовують у приміщенні водонасосної станції у Хотінь. За цей час ініціативній групі волонтерів вдалося змонтувати новий дах, частково оновити фасад, розрівняти і обгородити територію. Розпочали демонтували старі вікна у приміщенні.

  Волонтери продовжують жити спільною справою. Для того, щоб справа рухалась, просять долучитися всіх охочих. Мета – зібрати 200 тис. гривень на внутрішні роботи і облаштування центру.

  Донати збирають на банку https://send.monobank.ua/jar/8Bi8FjSiHh За найбільш вагомі внески обіцяють розіграш із цікавими призами, а також – зустріч із командою центру для тих, хто зробить найбільший донат. https://www.facebook.com/profile.php?id=100075445167715 Ваша допомога важлива!

ВІДЕО

Інші новини