12o

30 січня 2023 року уповноваженою особою УЖКГ Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення щодо закупівлі «Оплата послуг з ветеринарно-санітарного обслуговування тварин» - ID: UA-2023-01-30-004486-a за процедурою відкриті торги (з особливостями)

  • 2023.01.30 14:39
    • Житлово - комунальне господарство
  • 275

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020р. N 1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі  «Оплата послуг з ветеринарно-санітарного обслуговування тварин» - ID: UA-2023-01-30-004486-a, повідомляємо:

1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Рішенням сесії Калуської міської ради № 1849 від 22.12.2022р. «Про бюджет Калуської міської територіальної громади на 2023 рік», згідно «Переліку послуг по ремонту та відновленню об"єктів благоустрою відповідно до договірних зобов"язань», затвердженого 09.01.2023р. на  послуги з ветеринарно-санітарного обслуговування тварин з місцевого бюджету передбачено 350 000,00 грн.

2.Обґрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі:

Очікувана вартість щодо закупівлі послуги «Оплата послуг з ветеринарно-санітарного обслуговування тварин» визначена на підставі проведеного аналізу ринкових цін  на послуги зі стерилізації, відлову та перевезення  тварин із врахуванням  передбачених бюджетних призначень на закупівлю даної послуги  у 2023 році.

3. Технічні та якісні характеристики  предмета закупівлі:

Основними завданнями даної закупівлі є : стерилізація безпритульних тварин (собак та котів) для зменшення чисельності їх популяції; відлов тварин для надання ветеринарних послуг; профілактична вакцинація тварин від сказу, чіпування, перетримка та повернення тварин до місця їх постійного перебування.

    Вимоги щодо якості:  виконавець зобов’язується дотримуватись вимог Законів України «Про захист тварин від жорстокого поводження», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», Закону України «Про ветеринарну медицину», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил транспортування тварин», організаційно-методичних рекомендацій та санітарних правил МОЗ України, нормативних актів, постанов, методичних рекомендацій та наказів Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальних органів, виданих в межах компетенції, а також інших актів законодавства України та міжнародних актів, згода на обов’язковість яких дана Україною.

Надання послуг повинно базуватися на принципах гуманності та захисту тварин від жорстокого поводження, що регулюється чинним законодавством України.

Місце надання послуг: послуги надаються виконавцем на території Калуської міської територіальної громади, Івано-Франківської області.

№ з/п

Найменування параметрів та вимог

Кількість

1

Стерилізація собак без відлову до 10кг

100

2

Стерилізація собак без відлову від 10кг

155

3

Відлов та перевезення собак

50

4

Стерилізація котів

40

Вимоги щодо якості: виконавець зобов’язується дотримуватись вимог Законів України «Про захист тварин від жорстокого поводження», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», Закону України «Про ветеринарну медицину», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил транспортування тварин», організаційно-методичних рекомендацій та санітарних правил МОЗ України, нормативних актів, постанов, методичних рекомендацій та наказів Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальних органів, виданих в межах компетенції, а також інших актів законодавства України та міжнародних актів, згода на обов’язковість яких дана Україною.

Надання послуг повинно базуватися на принципах гуманності та захисту тварин від жорстокого поводження, що регулюється чинним законодавством України.

Характеристики надання послуг:

  1. Виконавцем згідно заявок Замовника здійснюється: відлов собак на території Калуської міської територіальної громади, підготовка, стерилізація, чіпування, вакцинація від сказу, післяопераційне утримання, повернення тварин в місця звичайного існування або місця відлову.
  2. Якщо повернення окремих тварин неможливе у зв’язку із небезпекою, яку вони становлять для людини, про це має бути складений акт у відповідності до чинного законодавства України. Подальшу долю такої тварини вирішує Замовник та Благодійна організація «Дім Сірка» у відповідності до чинного законодавства України та підписаного «Меморандуму про співпрацю щодо скорочення кількості безпритульних тварин в Калуській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки шляхом етичного ставлення до них та регулювання їх чисельності гуманними та цивілізованими методами».
  3. Якщо у вимогах до надання послуг не вказані якісь дії чи заходи, які мають бути здійснені відповідно до чинного законодавства, то Виконавець повинен здійснити такі дії та заходи, керуючись вимогами чинного законодавства.
  4. Розрахунки проводитимуться шляхом оплати Замовником послуг на підставі підписаного Сторонами акту здачі-приймання наданих послуг, що надається Виконавцем Замовнику. Форма здійснення розрахунків – безготівкова.
  5. Контроль за наданням послуги (виконанням зобов’язань по договору) здійснює Замовник. Замовник має право безперешкодного доступу в приміщення Виконавця для проведення контрольних заходів.
  6. Транспортування тварин до місця утримання та стерилізації здійснюється Виконавцем.
  7. Вилов безпритульних тварин мають здійснювати ловці, які повинні бути оснащені необхідним професійним інструментом для відлову тварин.
  8. Забороняється використовувати методи відлову, технічні пристрої і препарати, що травмують тварин або небезпечні для їхнього життя і здоров’я.
  9. Проводити утилізацію медичних відходів відповідно до норм чинного законодавства.
  10. Виконавець обов’язково повинен мати ліцензію та всі необхідні дозволи для надання  даного виду послуг.

 Детальна інформація щодо умов закупівлі «Оплата послуг з ветеринарно-санітарного обслуговування тварин» UA-2023-01-30-004486-a розміщена на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель prozorro.gov.ua.

 Прийом пропозицій учасників здійснюється до 10:00 год. 07.02.2023р. 

 

Інші новини