22o

14 грудня 2023 року о 10.00 годині в приміщенні Концертного залу відбудеться сесія Калуської міської ради

  • 2023.12.12 09:18
    • Анонси
    • Громада
  • 77

Оголошення про скликання 57-ої сесії Калуської міської ради!!!

   Повідомляємо, що 14 грудня 2023 року о 10.00 годині в приміщенні  Концертного залу (вул. Шевченка, 11) відбудеться п’ятдесят сьома сесія міської ради восьмого демократичного скликання. На розгляд пленарного засідання виносяться наступні питання: 

 

 РІЗНЕ. 

1.     

Про розгляд звернень громадян щодо затвердження документації із землеустрою» (додаток  1,  додаток  2)   (2/3)

Доповідає  Володимир Мельникначальник управління земельних відносин 

2.     

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр. Юрасу М. І.» (площа 2,0 га, за межами населеного пункту с. Мостище).

Доповідає  Володимир Мельникначальник управління земельних відносин 

3.     

 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бойчуку П. І. (площа 0,0656 га та площа 0,4023 га, с. Ріп’янка).

Доповідає  Володимир Мельникначальник управління земельних відносин 

4.     

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянам  (додаток 1).

Доповідає  Володимир Мельникначальник управління земельних відносин 

5.     

Про роботу комунального підприємства «Калуська  енергетична  Компанія»  Калуської міської ради  за 2023 рік.

Доповідає  Петро Шевчук – директор КП «КЕК» 

6.     

Про затвердження Антикорупційної Програми Калуської міської ради

Доповідає  Олег Савка – керуючий справами виконкому 

7.     

Про затвердження Політики розвитку малого та середнього бізнесу у Калуській міській територіальній громаді на 2024 – 2030 роки

Доповідає  Юрій  Соколовський – начальник управління економічного розвитку міста 

8.     

Про погодження проєкту Меморандуму про співпрацю між Західним регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Калуською міською радою

Доповідає  Юрій  Соколовський – начальник управління економічного розвитку міста 

9.     

Про внесення змін до Програми соціального захисту на 2023-2025 роки

Доповідає  Любов Федоришин – начальник управління соціального захисту населення 

10.        

Про тимчасове розміщення внутрішньо переміщених та або евакуйованих осіб в Калуському геріатричному центрі  м. Калуш вул. П. Каракая, 25

Доповідає Василь Ільницький – директор центру 

11.        

Про зміни до Програми матеріально-технічного забезпечення військової частини А4904 на 2023 рік

Доповідає  Іван Дембич – начальник управління з питань НС 

12.        

Про внесення змін до «Програми профілактики злочинності, співробітництва із силовими структурами та громадськими формуваннями на 2023-2025 роки»

Доповідає  Іван Дембич – начальник управління з питань НС 

13.       \

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Калуська  енергетична  Компанія»  Калуської міської ради  на 2024  рік

Доповідає  Тарас Фіцак - начальник УЖКГ 

14.        

Про внесення змін до бюджету Калуської міської територіальної громади на 2023 рік  (код бюджету 0953100000)»

Доповідає  Леся Поташник –  начальник фінансового управління 

15.        

Про надання пільги з  орендної плати Калуській міській філії Союзу Українок

Доповідає  Олександр Челядин – начальник управління комунальної власності 

16.        

Про надання пільги з орендної плати Калуському міськрайонному об’єднанню Всеукраїнського товариства  «Просвіта» ім. Т.Шевченка

Доповідає  Олександр Челядин – начальник управління комунальної власності 

17.        

Про надання пільги з орендної плати громадській організації «Центр громадських ініціатив «Вільний простір»

Доповідає  Олександр Челядин – начальник управління комунальної власності 

18.        

Про внесення змін в рішення Калуської міської ради від 27.06.2019 №2391 «Про списання житлового фонду»

Доповідає  Олександр Челядин – начальник управління комунальної власності 

19.        

Про спрямування коштів від орендної плати за оренду комунального майна

Доповідає  Олександр Челядин – начальник управління комунальної власності 

По  земельних питаннях доповідає

Володимир Мельник – начальник управління земельних відносин 

20.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться в м. Калуш, Івано-Франківської області (площа 8,8206 га, для ведення товарного сільськогосподарського призначення). 

21.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться в м. Калуш, Івано-Франківської області (площа 17,7981 га, для ведення товарного сільськогосподарського призначення). 

22.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться в м. Калуш, Івано-Франківської області (площа 19,9950 га, для ведення товарного сільськогосподарського призначення) 

23.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться в м. Калуш, Івано-Франківської області (площа 17,9853 га, для ведення товарного сільськогосподарського призначення). 

24.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться на вул. Промислова, 8, м. Калуш, Івано-Франківської області (площа 0,4647 га, землі промисловості) 

25.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться на вул. Промислова, 8, м. Калуш, Івано-Франківської області (площа 2,9612 га, землі промисловості) 

26.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться в м. Калуш, Івано-Франківської області (площа 0,9523 га, землі промисловості). 

27.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться на вул. Коритовського, в м.Калуші, Івано-Франківської області (площа 0,0910 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) 

28.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться в с. Копанки, Калуського району, Івано-Франківської області (площа 7,6907 га, для ведення товарного сільськогосподарського призначення). 

29.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться в с. Копанки, Калуського району, Івано-Франківської області (площа 11,0113 га, для ведення товарного сільськогосподарського призначення) 

30.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться в с. Вістова, Калуського району, Івано-Франківської області (площа 2,5716 га, для ведення товарного сільськогосподарського призначення). 

31.        

Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку, яка знаходиться за межами с. Голинь, Калуського району, Івано-Франківської області (площа 3,3000 га, для ведення товарного сільськогосподарського призначення). 

32.        

Про продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок суб’єктам господарської діяльності 

33.        

Про продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок громадянам для ведення городництва та садівництва 

34.        

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ПП «ТЕХПОСТАЧ» (площа 2,0000 га, вул. Промислова, м. Калуш). 

35.        

Про припинення договору оренди землі, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється та надання в постійне користування земельної ділянки ОСББ «ГРУШЕВСЬКОГО 20Б» (площа 0,0398 га, вул. Грушевського, 20-Б, м. Калуш). 

36.        

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масивів розпайованих земель сільськогосподарського призначення, які знаходяться на території населеного пункту села Вістова, урочище «Сінокоси», Калуського району, Івано-Франківської області та надання в оренду земельних ділянок ТОВ «ГАЛАГРО-ДОБА» (загальна площа 1,0595 га). 

37.        

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масивів розпайованих земель сільськогосподарського призначення, які знаходяться на території населеного пункту села Вістова, урочище «Коло оборога», Калуського району, Івано-Франківської області та надання в оренду земельних ділянок ТОВ «ГАЛАГРО-ДОБА» (загальна площа 2,3554 га). 

38.        

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масивів розпайованих земель сільськогосподарського призначення, які знаходяться на території населеного пункту села Вістова, урочище «Поліна верх» і «Поліна низ»,  Калуського району, Івано-Франківської області та надання в оренду земельних ділянок ТОВ «ГАЛАГРО-ДОБА» (загальна площа 7,5678 га). 

39.        

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в постійне користування РГ (ПАРАФІЯ) «СВЯТОГО МИКОЛАЯ» УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ МІСТО КАЛУШ ІВАНОЛ-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» (площа 0,3721 га, Йосипа Сліпого, 3, м. Калуш) 

40.        

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельної ділянки МПП «БУРАН» (площа 1,5760 га, вул. Л.Українки, 1, с.Голинь) 

41.        

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки у постійне користування ОСББ «ІВАНА ФРАНКА 2» (площа 0,2659 га, вул. І. Франка, 2, м. Калуш) 

42.        

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється КНП «КАЛУСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»  (площа 0,3181 га, вул. Галицька, 21, с. Боднарів). 

43.        

Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки в оренду гр. Розворі З. М.» (площа 0,3119 га, за межами с. Тужилів, для городництва) 

44.        

Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки в оренду гр. Розворі І. П.» (площа 0,5796 га, за межами с. Тужилів, для городництва) 

45.        

Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки в оренду гр. Розворі О. І.» (площа 0,5642 га, за межами с. Тужилів, для городництва) 

46.        

Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки в оренду гр. Тимків Л. А.» (площа 0,0868 га, вул. Новаківського, м. Калуш, для городництва) 

47.        

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки КНП «КАЛУСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» (площа 0,0489 га, вул. Будівельників, 3, м. Калуш). 

48.        

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННЮ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (орієнтовна площа 0,7065 га, Добрівлянська, 2, м. Калуш) 

49.        

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» (за межами с.Боднарів, орієнтовна площа 0,0200 га) 

50.        

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби ТОВ “РІДНА ЗЕМЛЯ АГРО” 

51.        

Про припинення договору оренди землі та надання в оренду земельної ділянки гр. Хемичу О. І.» (площа 0,3350 га, вул. Драгоманова-Малицької) 

52.        

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності гр.Войціцькому Ю. В.» (площа 0,2113 га, вул. Височанка, м. Калуш) 

53.        

Про надання в оренду земельної ділянки ФОП Павлуш І. З.» (площа 1,0356 га, вул. Заводська, 1, м. Калуш)

54.        

Про надання в оренду земельної ділянки ФОП Свирид В.Я.» (площа 0,1446 га, вул. Хмельницького, 109, м. Калуш). 

55.        

Про надання згоди на передачу орендованої земельної ділянки гр. Турко І. М. (площа 0,6500 га, с. Пійло, іншого сільськогосподарського призначення) 

56.        

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в ФОП Федоляк О. М.» (вул. Долинська, 71, м.Калуш, площа 0,0300 га, площа 0,0071га).

57.        

Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  громадянам (додаток  1) 

58.        

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Заріцькому Т.Г.» (площа 0,1323га, вул. Чудова,1, м. Калуш) 

59.        

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Кранніх О. С. (площа 0,0361 га, вул. В. Тисовського, м. Калуш 

60.        

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам в оренду для городництва (Іващук О.Л., Тичинський О.В.) 

61.        

Про відмову у наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам в оренду для городництва (Іващук О.Л., Тичинський О.В.) 

62.        

Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр.Стасів Е.Г. (площа 0,1000 га, вул. Б.  і Данилишина, 70, м. Калуш) 

63.        

Про відмову у затвердженні  проектів   землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється  гр. Говдаш С.С., гр. Ляшкевич О. Г. 

64.        

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Хемич В.С.» (площа 0,1896га, вул. Новацька, м. Калуш). 

65.        

Про затвердження протоколів узгоджувальної комісії по вирішенню земельних спорів (№ 13 від 17.11.2023,  № 14 від 04.12.2023, № 15 від 11.12.2023). 

 

 

Інші новини