13o

Вітаємо учителів, учнів та випускників Калуського ліцей №3 із півстолітнім ювілеєм закладу!

  • 2022.11.17 17:25
    • Громада
    • Освіта
  • 1022
Благодійні ярмарки, патріотичні челенджі та майстер-класи - Калуський ліцей №3 відзначив півстолітній ювілей.
   За 50 років школа дала путівку в життя 5268 випускникам. Та сьогоднішній весь педагогічно-учнівсько-батьківський колектив святкувань не влаштовував, а проводив благодійні заходи. Попри відсутність світла, відбулися майстер-класи з виготовлення пряників, кексів, малювання на воді, виготовлення ангеликів, тризубів,    вервичок, сувенірів, робили патріотичні зачіски та аквагрими.
Впродовж двох днів діти малювали патріотичні картини, які подарували рідному ліцею. Створили карту України зі стрічок. Кожна кафедра презентувала себе у марафоні «З Україною в серці».
   Діяло чотири локації: «Подару воїну світло», «Подаруй воїну тепло», Подаруй воїну молитву», «Подаруй воїну листівку». Усі кошти від заходів колектив спрямує на допомогу ЗСУ!
   Сьогодні свою Альма-матер відвідали перші її учні, батьки й гості, які добрим словом та подарунками вітали присутніх. Зокрема, від Калуської громади заклад отримав сертифікат на 50 тис. грн, який вручили перший заступник міського голови Мирослав Тихий, та заступниця Надія Гуш. Від профспілкового комітету освітян – телевізор, навчальну літературу - від управління освіти.
   Від початку війни заклад був волонтерським хабом, а сьогодні щодня тут діти разом з вчителями та батьками плетуть вервички, роблять окопні свічки, виготовляють патріотичні сувеніри, проводять благодійні ярмарки й багато інших важливих речей - лишень аби усі захисники якнайшвидше повернулися додому з ПЕРЕМОГОЮ!
Інші новини