6o

3 грудня - Міжнародний День людей з інвалідністю

  • 2021.12.03 10:33
    • Актуально
    • Громада
  • 357

     Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Відзначення цього дня - це нагода пригадати усім, що допомога, рівні можливості, гідність, увага, людяність і турбота – це не порожні слова. Від них залежить рівень цивілізованості нашого суспільства.

    Висловлюємо щиру вдячність громадським організаціям, об’єднанням інвалідів, благодійникам і всім, хто за покликом серця присвятив себе служінню людям з особливими потребами.

     Закликаємо всіх небайдужих відкрити свої серця для добра, перейнятися проблемами людей з особливими потребами, створити для них умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних.  

     Територіальним центром соціального обслуговування м.Калуша з нагоди відзначення Міжнародного дня закуплено 73 продуктові набори  на суму 16176 грн. і них з міського бюджету по програмі соціального захисту населення 44 продуктові набори на суму 9750 грн. та 29 продуктових наборів з благодійного рахунку територіального центру на суму 6426 грн. та роздано підопічним територіального центру.

 

 

 

Бажаємо всім людям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність Ваші плани задуми!

Інші новини