8o

29 -30 травня 2021 року в рамках святкування Дня міста проведено низку святкових заходів

  • 2021.05.31 11:32
    • Культура
  • 1134
29 травня на Площі Героїв відбулось дитяче талант-шоу «Калуш - місто талантів», в якому взяли участь хореографічні колективи, вокальні ансамблі та маленькі талановиті калушани. 
    Запланований у сквері біля Палацу культури «Мінерал» фестиваль молоді «Free people fest», перший в Калуші фестиваль, який створила молодь для молоді, у зв’язку з погодніми умовами відбувся в середині закладу. Присутні мали можливість відвідати літературні посиденьки, зустрітись з зірковими гостями та відомими українськими блогерами та звісно насолодитись концертною програмою за участі калуських виконавців та представників з Івано-Франківська. На захід завітав голова Калуської міської територіальної громади Андрій Найда, який подякував організаторам фестивалю за отримані емоції та привітав усіх присутніх з Днем міста.

    30 травня в Палаці культури "Мінерал" відбувся святковий концерт за участю зразкового духового оркестру "Золоті сурми" під керівництвом Івана Шалати та ансамблю мажореток "Сузір'я". 

    Цього ж дня в Будинку культури ім. А. Могильницького ж/м Підгірки відбувся яскравий святковий концерт, за участі аматорів БК ім. А. Могильницького, НД ім. Г. Рожанського, НД "Просвіта" та гостей з Підмихайля.

    На завершення святкувань в Палаці культури «Юність» о 18.00 год. відбулась святкова концертна програма «Знай наших». На початку святкового дійства студентами Вищого Професійного Училища 7, представлено ряд професій, які можна здобути у навчальному закладі. 

     Калушани та гості мали можливість насолодитись запальними піснями творчих колективів та окремих виконавців нашої громади. 

Інші новини