21o

29 серпня на спецлінію 102 надійшло 35 повідомлень від мешканців громади

  • 2023.08.30 10:32
    • Надзвичайні ситуації
  • 115
????Серед них: крадіжка – 1, підроблення документів – 1, домашнє насильство – 1.
До адміністративної відповідальності поліцейські притягнули 5 осіб, з них 1 особу за вчинення дорожньо-транспортної пригоди.
????Правоохоронці нагадують, як не стати жертвами мобільного шахрайства:
– якщо вам дзвонять з різних невідомих номерів, не беріть слухавку не повідомляйте невідомим особам свої персональні та банківські дані;
– якщо вас просять перевести куди-небудь гроші для того, щоб зберегти грошові кошти, активувати чи розблокувати картку, не піддавайтесь на такі вмовляння. Адже співробітники фінустанови не можуть вимагати переказу грошей, а такі прохання вказують на шахрайство.
– співробітники банку ніколи не вимагатимуть назвати три цифри на зворотному боці картки (CVV-код), пароль від картки, термін дії, одноразовий пароль, код операції, який приходить на телефон.
Закликаємо громадян дотримуватись правил воєнного стану, комендантської години та не ігнорувати сигналів оповіщення, не порушувати правила дорожнього руху та не сідати за кермо в нетверезому стані.
❗❗При виявленні правопорушень просимо телефонувати до чергової частини Калуського районного відділу поліції ГУНП в області за телефоном: 067 344-40-33 або на лінію 102.
????‍????До Калуського РУ ГУ ДСНС в Івано-Франківській області 29 серпня надійшло два повідомлення від мешканців Калуської МТГ:
– О 17:03 надійшло повідомлення з проханням ліквідувати гніздо з шершнями в гаражі на приватній території.
– О 19:10 надійшло повідомлення про те, що два дерева впали на проїжджу частину дороги. Рятувальники надали допомогу по розрізанню дерев.
❗❗При надзвичайній ситуації телефонуйте за номером: 101.
Інші новини