8o

28.12.2021 року в Калуському ліцеї №6 відбулося засідання координаційної ради з питань фізичної культури та спорту Калуської міської територіальної громади під головуванням заступника міського голови Надії ГУШ

  • 2021.12.28 16:53
    • Спорт
  • 464

Для проведення координаційної ради було обрано саме цей заклад, як один із кращих за підсумками діяльності у 2021 році. Презентація діяльності кафедри фізичної культури пройшла на високому професійному рівні.

        На координаційній раді були присутні члени координаційної ради, керівники фізичної культури та спорту навчальних закладів міста, керівники фізкультурно-спортивних клубів, голови громадських спортивних організацій.

       Було заслухано інформацію керівників спортивних установ міста про  діяльність закладів у 2021 році, які зробили детальний аналіз роботи та підвели підсумки навчально-тренувального процесу.

       Члени координаційної ради заслухали та обговорили подання керівників закладів фізичної культури та спорту, щодо визначення кандидатур кращих спортсменів та тренерів міста за підсумками роботи у 2021 році та подання на стипендію міського голови в галузі фізичної культури та спорту на 2022 рік.

       Розглянули та взяли за основу план координаційної ради та календарний план спортивно-масових заходів на 2022 рік.

Інші новини