13o

27 травня 2022 року в міського голови Андрія Найди відбулася нарада зі старостами сіл за участі керівників виконавчих органів Калуської міської ради

  • 2022.05.27 14:17
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 310

В основному сьогодні увага була зосереджена на буденних питаннях забезпечення життєдіяльності кожного з округів. Це завершення посівної, попередні підсумки навчального року в умовах сьогодення, пасажирські перевезення, заходи з винищення борщівника, стан проплат мешканцями сіл за вивезення сміття тощо.

     Керівниця управління ЦНАП Надія Марій поінформувала присутніх про новини в нормативних актах, згідно з якими з 23 травня в Україні можна одночасно оформлювати ID-картку та закордонний паспорт. Для того, аби отримати таку послугу, слід звертатися до підрозділу ДМС або в ЦНАП. При цьому Надія Петрівна наголосила, що Калуський Центр надання адміністративних послуг і всі його віддалені робочі місця в старостинських округах вже приступили до надання такої комплексної послуги.
   Начальник управління житлово-комунального господарства Тарас Фіцак запропонував старостам нагадати власникам житла, які прихистили внутрішньо-переміщених осіб, що наближається період (з 1 по 5 число кожного місяця), протягом якого можна подати заяви у ЦНАП на компенсаційні виплати.

Інші новини