21o

27.09.2023р відділом закупівель УЖКГ Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення щодо закупівлі «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин» - ID: UA-2023-09-27-009535-a, за процедурою відкриті торги (з особливостями) очікуваною вартістю 164 000,00 грн.

  • 2023.09.29 09:49
    • Житлово - комунальне господарство
  • 234

У відповідності до Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Положення про офіційний сайт Калуської міської ради управління житлово-комунального господарства просить розмістити на офіційному сайті Калуської міської ради інформацію щодо оголошення в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» закупівлі «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин» очікуваною вартістю 164 000,00 грн. за процедурою відкриті торги (з особливостями).

«27.09.2023р. відділом закупівель УЖКГ Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua  розміщено оголошення щодо закупівлі «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин» - ID: UA-2023-09-27-009535-a, за процедурою відкриті торги (з особливостями).

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020р. N 1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі  «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин» - ID: UA-2023-09-27-009535-a, повідомляємо:

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Відповідно до внесених змін до «Переліку послуг по ремонту та відновленню об’єктів благоустрою відповідно до договірних зобов’язань» від 20.09.2023р. на оплату послуг із стерилізації безпритульних тварин з місцевого бюджету передбачено 164 000,00 грн.

  1. Обґрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі:

Очікувана вартість щодо закупівлі «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин» визначена на підставі аналізу цін на ринку даних послуг, із врахуванням  передбачених бюджетних призначень у 2023 році.

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

У зв’язку з виникненням необхідності у наданні послуг із стерилізації безпритульних тварин на території Калуської міської територіальної громад та, відповідно до внесених змін до «Переліку послуг по ремонту та відновленню об’єктів благоустрою відповідно до договірних зобов’язань» від 20.09.2023р. розроблено тендерну документацію на закупівлю «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин».

 Послуги повинні бути надані відповідно до Технічної специфікації.

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

для закупівлі  послуги «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин»

за кодом ДК 021:2015 – (85200000-1) Ветеринарні послуги

Предмет закупівлі:  Стерилізація безпритульних тварин (собак та котів) для зменшення чисельності їх популяції.

Місце надання послуг: послуги надаються виконавцем на території Калуської міської територіальної громади, Івано-Франківської області.

№ з/п

Найменування параметрів та вимог

Кількість, шт.

1

Стерилізація собаки від 10 кг

100

2

Стерилізація кішки

60

***Примітка:

Під час укладення угоди Переможець закупівлі повинен надати Замовнику: зведений кошторис з розрахунками цін (калькуляціями) по кожному із виду послуг.

Вимоги щодо якості: виконавець зобов’язується дотримуватись вимог Законів України «Про захист тварин від жорстокого поводження», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», Закону України «Про ветеринарну медицину», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил транспортування тварин», організаційно-методичних рекомендацій та санітарних правил МОЗ України, нормативних актів, постанов, методичних рекомендацій та наказів Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальних органів, виданих в межах компетенції, а також інших актів законодавства України та міжнародних актів, згода на обов’язковість яких дана Україною.

Надання послуг повинно базуватися на принципах гуманності та захисту тварин від жорстокого поводження, що регулюється чинним законодавством України.

Детальна інформація щодо умов закупівлі «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин» - UA-2023-09-27-009535-a, розміщена на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель prozorro.gov.ua.

Крайній термін подання тендерних пропозицій Учасників в електронній системі закупівель: до 00:00 год. 06 жовтня 2023 року.

 

Інші новини