9o

24 – УКРАЇНА. ВІЙНА

  • 2024.02.24 08:19
    • Актуально
    • Громада
  • 111

Десятий лютий нашої боротьби. Два роки з того дня, коли вся Україна прокинулася від гуркоту ворожих ракет, що градом посипалися на наші простори. Ранок 24.02 змінив українців назавжди. 

Скільки горя й сліз, втрат і розпачу огорнуло нашу землю разом із ранковими променями того зимового сонця, що зійшло над Україною два роки тому. Лютневий холод оселився у наших душах і нестерпно пече. Він буде жити там віками. 

Зруйновані міста, села. Розбиті долі та Герої, що один за одним здіймаються в небо. Матері. Дружини. Діти. Усі цивільні та військові. Війна торкнулася кожного. 

У молитві згадуємо всіх, хто відлетів. Невинно убієнним українцям – вічна пам'ять і слава!  

Дякуємо за те, що й досі вільні. За боротьбу, сміливість, гідність, єдність та витримку. Дякуємо Захисникам, дякуємо полеглим Героям, всім родинам наших Воїнів. 

Лише завдяки подвигам наших оборонців, ми маємо надію на Перемогу. Бо вони такими народилися – волелюбними, справедливими, безстрашними. Бо їх виховували із невмирущим відчуттям патріотизму. Бо вони люблять Україну і пішли за неї в бій. 

Ми вдячні невтомним волонтерам, які надійно, швидко, рішуче та впевнено допомагають. Щодня 24/7. Дякуємо всім хто працює, хто продовжує розвивати країну наперекір всім випробуванням. Величезна вдячність людям за єдність. Кожному, хто старається зробити все, щоб наблизити омріяний Переможний день. 

Точно знаю, що цей ще один рік війни зробив українців сильнішими. Нас не зламати. Ми нездоланні. Вистоїмо, дамо відсіч окупантам так, що більше ніколи, ніхто не ризикуватиме посягнути на Україну. 

І для цього ми маємо зробити все. Акумулюємо всі зусилля, щоб там, на фронті, нашим Захисникам було легше протистояти ворогові. Сила – у єднанні! 

Цінуймо кожен новий день. Бо він дається нам надто дорого!

Слава нашим Героям!

Інші новини