4o

24 травня у Калуську центральну районну лікарню надійшла така потрібна гуманітарна допомога.

  • 2022.05.24 19:00
    • Громада
    • Охорона здоров'я
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 368
Голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук докладає багато зусиль до акумулювання гуманітарних вантажів, які надходять на Прикарпаття від міжнародних партнерів та різних благодійних фондів.
    За словами очільниці області: «Населення Прикарпаття постійно збільшується, а, отже, зростає й кількість пацієнтів у наших лікувальних закладах. Наша область не припиняє приймати необхідні гуманітарні вантажі». Таким чином, було прийнято рішення направити допомогу в КП «Калуська центральна районна лікарня», бо, власне, в цьому закладі «обстежуються, лікуються як жителі регіону, так і тимчасово переселені особи».
  В результаті сьогодні представники угорської будівельної компанії KESZ group та ТЗОВ «3 БЕТОНИ» разом з Світланою Онищук привезли в Калуську ЦРЛ медикаменти на суму близько 15 тис. євро.
    А благодійний фонд «Підгір’я» разом з народним депутатом України Олегом Марусяком, який теж співпрацює з обласною військовою адміністрацією, доставили в лікувальний заклад гуманітарний вантаж з виробами медичного призначення та продуктовими наборами.
    Всі учасники сьогоднішньої зустрічі мали можливість поспілкуватися між собою та з медиками Калуської ЦРЛ. Також провідали бійців, які перебувають на лікуванні та реабілітації, оглянули приміщення, яке готується для монтажу ангіографічної системи.
Інші новини