13o

23 травня - День Героїв України - день коли ми вшановуємо усіх, хто загинув за свободу і незалежність України

  • 2022.05.23 09:01
    • Актуально
    • Громада
  • 1160

Цьогоріч цей день, відзначається в умовах війни з росією, коли знову за незалежність та територіальну цілісність України віддають свої життя новітні Герої.

     Завдяки подвигу наших співвітчизників – лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, Cічових стрільців, вояків Армії УНР, холодноярців та воїнів УПА, наша держава здобула омріяну незалежність,  сучасних героїв — Героїв Небесної Сотні, учасників АТО/ООС, учасників бойових дій — сьогодні Україна і надалі гідно відстоює свою державність.

     Цей день покликаний відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму. Адже столітні випробування нашого народу ще раз засвідчили, що Україна лише тоді буде могутньою державою, коли національна ідея з кожним поколінням передаватиметься від діда до батька, від батька до сина.Гартуймо тіло та дух, шануймо та пам’ятаймо всіх, хто боронить нашу державу. Покоління українських Героїв боролись за незалежну Україну, ми продовжуємо боротись за вільну й самостійну державу! 

     Щира вдячність та шана тим, хто без вагань поклав своє синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.                                                                     

Слава українським Героям!

З повагою - міський голова Андрій НАЙДА!

Інші новини