8o

22 лютого 2022 року відбулася зустріч міського голови Андрія Найди з генеральним директором «Goodvalley-Україна» Каспером Торуп-Вілладсеном, який нещодавно призначений на посаду очільника компанії

  • 2022.02.22 19:50
    • Громада
    • Економіка
  • 464

Насамперед обговорили ситуацію, яка відбувається в Україні. Пан Каспер висловив свою стурбованість та підтримку українському народові й Калуській громаді зокрема.

Очільник громади запевнив, що Україна в надійних руках професійності Збройних Сил України. Українці сильні духом і налаштовані лише на перемогу й збереження територіальної цілісності.

На запитання керівника компанії щодо перспектив, міський голова познайомив з основними віхами Стратегії розвитку Калуської міської територіальної громади на 2022-2030 роки, в якій одним з партнерів в її реалізації зазначено компанію «Goodvalley-Україна». Наголосив, що спільно зможемо досягти поставлених цілей.

Андрій Найда висловив слова вдячності керівникові компанії за підтримку ініціатив у старостинських округах. Зокрема, у 2021 році зреалізовано 8 проектів в рамках грантового конкурсу «Село мрії». Також за допомогу у надзвичайних ситуаціях, які виникали взимку через сильні снігопади. Пан Каспер зазначив, що готові продовжувати співпрацю, адже ТзОВ «Goodvalley-Україна» на українському ринку вже 18 років. Сьогодні на підприємстві працює більше 600 осіб.

Міський голова та Каспер Торуп-Вілладсен домовилися і надалі активно спрямовувати зусилля на розвиток доброботу громади.

Інші новини