-1o

22 грудня 2022 року в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» оголошено відкриті торги за предметом «М’ясо (М’ясо яловичини; Куряче філе; Свинина) ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо)» (ID: UA-P-2022-12-22-005856-a) – очікуваною вартістю 367 250 грн з ПДВ

  • 2022.12.26 16:36
    • Освіта
  • 236

   

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 (зі змінами) щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, очікуваної вартості щодо закупівлі за предметом «М’ясо (М’ясо яловичини; Куряче філе; Свинина) ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо)» (ID: UA-P-2022-12-22-005856-a), повідомляємо:

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Вимоги щодо якості:

  1. Найменування товару - М’ясо яловичини

Кількість товарів – 320 кг.

Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 4426:2005 «М’ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови», ДСТУ 6030:2008 «М'ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції.

М’ясо яловичини повинне бути:

- охолоджене;

- з задньої або спинної або грудної частини;

- без кістки;

- свіжим та якісним (мати характерний м’ясний запах, колір поверхні – від рожевого до темновишневого; без стороннього запаху; без залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, побитостей, синців, забруднення). Товар повинен постачатися напівфабрикатами, великими кусками.

  1. Найменування товару – Куряче філе

Кількість товарів – 1600 кг.

Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці. Загальні технічні умови», Наказу міністерства охорони здоров'я України № 694 від 06.08.2013 «Про затвердження Гігієнічних вимог до м`яса птиці та окремих показників його якості», діючим ГОСТ, ГСТУ, ДСТУ або ТУ У, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції.

Куряче філе повинне бути:

- охолоджене;

- без кістки (може включати хрящ (м’який кінчик грудини) до 2 % ваги);

- без шкіри;

- свіжим та якісним (чистим, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові; без стороннього запаху; без видимих плям крові, за винятком дрібних та незначних; без серйозних ударів).

  1. Найменування товару – Свинина

Кількість товарів – 270 кг.

Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови», ДСТУ 4590:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови», діючим ГОСТ, ГСТУ, ДСТУ або ТУ У, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції.

М'ясо свинини повинне бути:

- охолоджене;

- без кістки;

- великими шматками, з відповідної частини напівтуші (лопатка, корейка, тазостегнова частина); - свіжим та якісним (мати характерний м’ясний запах, колір - від світло-рожевого до червоного; без ослизнювання та стороннього запаху; без залишків внутрішніх органів, шкіри, щетини, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, забруднень, синців, побитостей).

 2. Загальні вимоги

Місце поставки: 

Кропивницький ЗДО «Пролісок»

77340,Івано-Франківська обл., с.Кропивник, вул..І.Франка,157

Боднарівський ЗДО «Льонок»

77350, Івано-Франківська обл., Калуський р-н, с. Боднарів, вул. С.Бандери, 6

Голинський ЗДО «Малятко»

77343, Івано-Франківська обл., Калуський р-н, с. Голинь, вул. Шевченка, 17

Копанківський ЗДО«Сонечко»

77330, Івано-Франківська обл., Калуський р-н, с. Копанки, вул. В.Івасюка, 13

Умови поставки: партіями, за заявками Замовника, протягом 2023 року або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту одержання Учасником письмової/усної заявки Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті тощо), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково. Товар повинен бути свіжим та якісним, не повинен містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Залишки терміну зберігання отриманих продуктів повинні бути не менше 50% до загального терміну зберігання. Товар повинен бути фасований у тару із матеріалів, дозволених до застосовування центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. Замовник має право при поставці кожної окремої партії товару вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якісних показників товару та їх відповідності вимогам замовника за рахунок Учасника. В такому випадку Учасник зобов’язаний вжити заходів щодо забезпечення відбору та доставки проб товару до лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та у строки, визначені замовником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару щодо якісних показників. Учасник повинен скласти та надати відповідний гарантійний лист в складі пропозиції. Транспортний засіб для перевезення товару повинен бути чистим та проходити санітарну обробку з використанням засобів чищення та/або дезінфекції. Водії та особи супроводжуючі товар повинні мати санітарну книжку з результатами медичного огляду та санітарний одяг.

Інші новини