17o

22.01.2024 року відділом закупівель УЖКГ Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення щодо закупівлі «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин» - ID: UA-2024-01-22-010693-a за процедурою відкриті торги (з особливостями) очікуваною вартістю 350 000,00 грн

  • 2024.01.23 13:22
    • Житлово - комунальне господарство
  • 92

22.01.2024 року відділом закупівель УЖКГ Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua  розміщено оголошення щодо закупівлі «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин» - ID: UA-2024-01-22-010693-a за процедурою відкриті торги (з особливостями).

   З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» та Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020р. № 1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі  «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин» - ID: UA-2024-01-22-010693-a, повідомляємо:

1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Рішенням сесії Калуської міської ради № 2849 від 21.12.2023р. «Про бюджет Калуської міської територіальної громади на 2024 рік», згідно затвердженого «Переліку послуг по ремонту та відновленню об"єктів благоустрою відповідно до договірних зобов"язань»  від 08.01.2024р. з місцевого бюджету на послуги із стерилізації безпритульних тварин передбачено 350 000,00 грн.

2. Обґрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі:

Очікувана вартість щодо закупівлі послуги «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин» визначена на підставі проведеного аналізу ринкових цін через електронну систему закупівель на послуги зі стерилізації, відлову та перевезення  тварин із врахуванням  передбачених бюджетних призначень на закупівлю даної послуги  у 2024 році.

 3. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Послуги повинні бути надані відповідно до Технічної специфікації:

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

для закупівлі  послуги «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин», 

за кодом ДК 021:2015 – (85210000-3) Розплідники домашніх тварин

 Предмет закупівлі:  Стерилізація безпритульних тварин (собак та котів) для зменшення чисельності їх популяції, відлов тварин для надання ветеринарних послуг, профілактична вакцинація тварин від сказу, біркування, перетримка та повернення тварин до місця їх постійного перебування.

Місце надання послуг: послуги надаються виконавцем на території Калуської міської територіальної громади, Івано-Франківської області.

№ з/п

Найменування параметрів та вимог

Кількість, од.

1

Стерилізація собак до 10кг

50

2

Стерилізація собак від 10кг

160

3

Стерилізація кішки

40

4

Вакцинація від сказу

210

5

Біркування

210

6

Відлов

50

Вимоги щодо якості: виконавець зобов’язується дотримуватись вимог Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Закону України «Про ветеринарну медицину», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил транспортування тварин», організаційно-методичних рекомендацій, санітарних норм, правил МОЗ України та інших нормативних актів, тощо.

Надання послуг повинно базуватися на принципах гуманності та захисту тварин від жорстокого поводження, що регулюється чинним законодавством України.

Характеристики надання послуг:

1. Виконавцем здійснюється відлов собак на території Калуської міської територіальної громади, підготовка, стерилізація, біркування, вакцинація від сказу, післяопераційне утримання, повернення до ареалу перебування (місць вилову).

2. Перед початком виконання робіт Виконавець погоджує з Замовником форму, зміст і оформлення журналу обліку тварин (базу даних), що надійшли на стерилізацію.

3. Виконавець повинен зафіксувати в журналі дату надходження тварини, її вид (породу), масть, вагу та приблизний вік тварини.

4. Факт проведення стерилізації підтверджується Виконавцем фотофіксацією.

5. Транспортування тварин до місця утримання та стерилізації здійснюється Виконавцем.

6. Вилов безпритульних тварин мають здійснювати ловці, які повинні бути оснащені необхідним професійним інструментом для відлову тварин.

7. Забороняється використовувати методи відлову, технічні пристрої і препарати, що травмують тварин або небезпечні для їхнього життя і здоров’я.

8. Проводити утилізацію медичних відходів відповідно до норм чинного законодавства.

9.Виконавець обов’язково повинен мати ліцензію та всі необхідні дозволи для надання  даного виду послуг.

10. Якщо у вимогах про надання послуг не вказані якісь дії чи заходи, які мають бути здійснені відповідно до чинного законодавства, то Виконавець повинен здійснити такі дії та заходи, керуючись вимогами чинного законодавства.

11. Контроль за виконанням зобов'язань по договору здійснює Замовник. Замовник має право безперешкодний доступ в приміщення Виконавця для проведення контрольних заходів.

  Детальна інформація щодо умов закупівлі «Оплата послуг із стерилізації безпритульних тварин» - ID: UA-2024-01-22-010693-a розміщена на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель prozorro.gov.ua.

  Крайній термін подання тендерних пропозицій Учасників в електронній системі закупівель: до 00:00 год. 30 січня 2024 року. 

Інші новини